Over ons

Al jarenlang vliegen wij in vakanties de hele wereld over, maar omdat we ook kinderen hebben zijn we altijd beperkt tot de schoolvakanties. En zoals iedereen weet zijn dit ook net de periodes dat de vakanties het duurst zijn. Omdat het tijdens mijn baan soms heel druk, maar soms ook heel rustig is, heb ik mijzelf in de loop der jaren allerlei kennis en vaardigheden aangeleerd om goede vliegticket deals te scoren. Hierin raakte ik zo bedreven dat het scoren van de laagste vliegticketprijs een heuse sport is geworden.

Deze zomer op vakantie naar de VS in de maand augustus, max. budget voor een retour ticket in het hoofdseizoen, 500 Euro. Kan niet, zeggen jullie, kan wel, zeg ik. Uiteindelijk in april retour tickets gekocht voor Amsterdam – Las Vegas twee weken in de maand augustus, en de prijs? 382 euro!

Hoe vinden we de goedkope tickets?

Goedkope vliegtickets vinden is arbeidsintensief, tijdrovend en zeer uitdagend werk. Je hebt hier dan ook veel tijd, kennis, doorzettingsvermogen en skills voor nodig. Er zijn ook ontelbare variabelen die je in de gaten moet houden zoals, zoals vliegveld van aankomst en vertrek, welke reis data, hoe lang wil je weg? soms kan 1 dag langer of korter, of 1 dag eerder of later met vakantie honderden euro’s per ticket besparen. Ons werk dus om deze voor jullie te spotten

Omdat steeds meer vrienden en familie ook goedkoper wilden gaan vliegen heb ik besloten om vluchtdeal.nl op te gaan zetten, zodat zij, maar ook jullie, de bezoekers van deze vliegticket website, mee kunnen profiteren.

Elke dag een nieuwe ticketdeal publiceren is ons doel, naar de meest populaire bestemmingen wereldwijd, vanaf de Nederlandse vliegvelden en die net over de grens liggen. Bekijk HIER onze meest recente goedkope vliegtickets aanbiedingen.

Op onze website vind u geen banners en reclame, alleen de vliegticket deals met bijkomende zaken als hotels, en andere reis benodigdheden. Wij zijn daarom 100% onafhankelijk en zullen voor jullie de beste en goedkoopste vliegticket deal presenteren. Per klik naar de vliegticketsite of hotelsite ontvangen wij een kleine vergoeding.

Ons advies voor de beste vliegticket deal.

Wij speuren dagelijks het web af op zoek naar de beste vliegticketdeals, deze deal presenteren we met een screenshot van de betreffende vliegticket aanbieder. Door hier op te klikken gaat u naar de betreffende website en ziet u de betreffende vlucht met prijs. Indien er geen, of onjuiste vlucht staat, vul dan de gegevens, zoals vertrek en aankomst en bestemming, in op website van de ticket aanbieder. U zal dan de deal zien zoals wij die gespot hebben.

Wat als de aanbieding weg is? geen paniek, want wij spotten de prijzen op een bepaalde dag, en deze kan een paar dagen later geheel anders zijn. Tevens zullen de ticket prijzen afwijken in het weekend ten opzichte van een doordeweekse dag. Probeer de link van ons een aantal keren uit, komt de aanbieding niet terug? dan bent u helaas wel te laat.

Hou dus altijd de laatste deals op onze site in de gaten, en wees er snel bij, soms zijn de tickets zo goedkoop dat vliegmaatschappijen deze snel weer verhogen, dus op = op.

TIP! Probeer soms ook een iets eerdere of latere vertrek of aankomst datum, soms zijn deze tickets nog niet uitverkocht maar wel net zo goedkoop

Goedkoop vliegen is een keuze

Bij de jacht op goedkoop vliegen dien je wel wat flexibel te zijn, als je bijvoorbeeld in augustus naar Thailand wil, pin je dan niet vast aan de reisdatum of de lengte ervan, dit kan veel geld besparen. En als die goede deal naar Thailand niet langskomt maar wel een top aanbieding naar Bali, pak deze dan.

Goedkoop vliegen is dus een keuze, maar met de hulp van vluchtdeal.nl is kiezen wel makkelijk!

Veel plezier gewenst op onze site en de jacht op een goedkope vliegticket deal.